dilluns, 2 d’abril del 2018

POLLASTRE GUISAT



                     
Aquest és un pollastre molt fàcil i ràpid de fer, però que dona molt bon resultat, ja que queda exquisit! Ingredients:
 1 pollastre
 2-3tomàquets vermells
 1 ceba
Pebrot verd i pastanaga
 Un parell de grans d'alls
  Oli Sal i pebre
 Un raig de vi blanc o brandi
 Dos gots d'aigua

 Preparació:
 En una Cassola amb oli calent, posar el pollastre, salpebrar i retirar.


Afegir a la cassola la ceba i els tomàquets a trossos grossos, els alls pelats sencers i demés verdures i sofregir una mica

Afegir el got de vi o brandi i cobrir amb aigua. Deixar-lo fer xup xup a foc suau i anar remenant perquè no s'enganxi. Tarda uns 20 minuts aproximadament. Tancar el foc i deixar reposar.
Jo ho faig també amb cuixes de pollastre
Si es fa en cocotte queda perfecte!!!!
     


                       
                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada