- 1 kg de carn picada barreja de porc i vadella
- per preparar la carn: 1 ou, sal i pebre, una mica de pa ratllat
- 2 ous durs
- 1-2 pastanagues
- 1 ceba
- oli d’oliva
- bacon fumat a tiras de bona qualitat
Preparació:
- Preescalfar el forn dalt i baix a 200
- Sofregir la ceba i la pastanaga ratllada o molt petita fins que estigui fet. Reservar i colar perque no hi hagi oli
- preparar la carn en un bol com si anessim a fer mandonguilles. Salpebrar, afegir l’ou i una mica de pa ratllat. Remenar
- Estirar la massa en un paper sulfurat i posar el farcit: el sofregit(ben escorregut d’oli), formatge mozzarella i els ous durs tallats
Embolicar amb les tires de bacon i posar al forn uns 40’ depenent de cada forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada