diumenge, 29 d’abril de 2018

Granola casolana

Aquesta granola casolana l’he fet adaptant una recepta de cupcakesagogo. es

Ingredients per posar al forn

- 200 gr. flocs de civada
-75 gr. llavors variades (lli, gira-sol, rosella, carbassa ...).(opcional. Jo no li poso)
-50 gr. oli d'oliva suau
- un polsim de sal
- 60 gr. sucre moreno
- 120 gr. mel ( podeu posar la que més us agradi a vosaltres)

Ingredients per afegir un cop freda la granola
- fruites deshidratades al gust (meló, pinya, coco, papaia, mango...)
- gotes de xocolata
- avellanes, ametlles(opcional)
Preparació:
- Preescalfar el forn a 200graus
- Barrejar tots els ingredients que van al forn
- Estirar la barreja  en una safata de forn amb paper sulfuritzat i posar al forn baixat a 160 graus
- deixar coure segons el forn uns 20’ remenant cada 10’ perque no es cremi. Quan estigui feta ho canvia de color, agafant un color mel preciós. Treure i deixar refredar

- despres barrejar amb els altres ingredients
- està deliciosa amb iogurt o sola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada