dissabte, 13 de juny del 2015

MUG CAKE DE XOCOLATA


Una nova recepta del llibre de "los mug cakes de Victoria's Cakes"
 Aqusta vegada de xocolata negre. Deliciós, no excessivament dolç. Un petó negre!!!

Ingredients (per una tassa de 250ml)

- 1 cullerada i 3/4 de mantega (cullera sopera)
- 1 ou
- 3 cullerades de sucre blanc
- 1 cullerada de postre de nata líquida (35% MG)
- 2 cullerades de cacao (jo he utilitzat Valor)
- 3 cullerades de farina de blat
- 1/2 cullerada de postre de llevat tipus Royal
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)

Preparació:

- Fondre la mantega al microones i afegir el sucre.



- Batre i incorporar l'ou. Batre´l bé i afegir la nata.



- Anar posant alternativament la farina  i el cacao fins incorporar-los tots.



- L'últim que afegirem serà el llevat i la vainilla. Batre tot amb una forquilla i posar al microones un minut i mig. Deixar templar a temperatura ambient.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada