- 3 ous de tamany gran
- 230 grs de sucre blanc
- 100ml d'oli de girasol
- 125 gr de iogurt natural
- 150 ml de suc de taronja
- 220gr de farina
-15 gr de llevat tipus Royal
- 100gr de gotes de xocolata negre
- 2 cullerades de pell de taronja ratllada
Cobertura:
- 100 gr de xocolate negre per fondre (opcional)
Preparació:
- Escalfar el forn dat i baix a 180º
- Tamitzar la farina i el llevat i reservar
- Batre els ous, el sucre i la pell de taronja
- Afegir el iogurt i l'oli i batre. Per últim el suc de taronja i barrejar.
- Incorporar les gotes de xocolata i la farina. No barrejar en excés
- Abocar en el motlle que previament haurem engreixat amb mantega o spray antiadherent.
- Posar al forn uns 50' o fins que el punxó surti net.
- Deixar refredar uns minuts al motlle, desmotllar i deixar refredar totalment en una reixa.
- Un cop fred del tot és on podeu cobrir amb la xocolata fosa al bany Maria o al microones. (aquesta vegada no ho vaig fer)
- Una variant seria posar la meitat de gotes de xocolata i la meitat d'ametlla crua molguda.
- Com sempre aquests pastissos es poden fer en altres motlles
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada