Ingredients (5 persones)
- 500 gr d'arròs
- 1 o 2 tomàquets vermells
- 1/2 pebrot vermell
- 1 gra d'all
- 200 gr de pernil iberic tallat a daus o tiretes molt fines
- 1/ 2 got de vi blanc
- 50 gr de foematge parmesà
- oli d'oliva
- 1litre de caldo vegetal (es pot utilitzar el de la Gallina Blanca)
Preparació:
- Ratllar la ceba i sofregir una mica en l'oli calent.fegir el pebrot tallat a molt petit
- i quan comenci a agafar colr afegim el pernil i l'all tallat en làmines.
Sofregir uns 2' i incorporar el got de vi blanc. Deixar reduir.
- Tirar l'arròs i remenar.
- Si no l'hem de menjar al moment, es pot deixar fet el sofregit i e l'arròs fins l'hora de dinar on llavor s'afegirà el caldo de verdures.
- Deixar coure uns 10' - 12' en funció de com us agradi l'arròs de fet. quan faltin uns minuts per acabar de fer, afegir el formatge i coure un parell de minuts més.
Servir calent
El dissabte, a casa, sempre faig una plat de cullera...i un dels arrossos que preparo és molt semblant a aquest! Petonarros!
ResponElimina