Amb alguna variació aquest pa de pessic és del blog webos fritos.
Ingredients:
- 100 gr de mantequilla a temperatura ambient.
- 200gr de sucre
- 4 ous
- 100 gr de llet
- 250 gr de farina
- un polsim de sal
- 1 sobre de llevat tipus Royal (impulsor químic)
- 15 gr de cacao tipus Valor
Preparació:
- Pre-ecalfar el forn a uns 180ºC dalt i baix
- Batre la mantequilla uns dos minuts amb el globus de la KA. Si no, amb una batedora.
- Afegir el sucre i batre.
- Sense parar de batre anar afegint els ous.
- Incorporar la llet i segir batent un minut més.
- Tamitzar la farina , el llevat i la sal i incorporar-ho a la barreja. Lo just perque quedi integrat, batent amb la pala.
- Separar la meitat de la massa i afegir el cacao.Remenar bé.
- En un motlle allargat de cake folrat amb paper sulfuritzat, posar una mica de massa amb xocolata, després la de sense i acabar amb la de xocolata. Amb un punxó, fer unes onades que donaran la sensació de marbre un cop cuit.
- Fornejar uns 40-50'.
Sembla boníssima!!
ResponEliminaHa de ser molt bona, em recorda a la coca cebra que la Marina va fer ahir, però en versió plum cake, a veure si jo també te la puc copiar aquest cap de setmana perque a casa agradarà molt! Un petó maca
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Les coques marbrejades em recorden la meva infantesa! Petonarros!
ResponElimina