Una manera simpàtica, ràpida i deliciosa de menjar verdura com acompanyament de la carn.
Les verdures es poden variar, però penseu que tinguin un temps de cocció semblant, sino les haureu de fer per tandes.
Ingredients:
- patates
- carbassons
- pastanagues
- formatge parmesà
- sa i pebre
Preparació:
- Tan senzill com rentar i pelar les verdures
- Fer tires amb un pelador
- Preescalfar el forn a uns 200ºC i posar paper sulfuritzat en una safata de forn
- Fer les muntanyetes, salpebrar i posar el formatge
- Deixar coure uns 20'
Fa molt bona pinta, aquesta muntanyeta. Aquesta sí que la pujaria!! ha ha ha. Petons
ResponEliminaAnimat que son turonets de res!!!! Ptons
EliminaUna bona manera de presentar les verdures de l'acompanyament.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I estan delicioses aixi les verdures!
EliminaQuè bo i què fàcil!. Ho hauré de provar...
ResponEliminaUna abraçada
Ja veuras que t'agradaran!
EliminaM'encanten aquestes muntanyes de verdura...semblen farcellets de pasta! Petons!
ResponEliminaEstan molt bones i facils de fer!!!
Elimina