Per la Júlia
La Coleslaw, és una amanida feta principalment de col. Pot incloure també pastanaga a tires i altres ingredients, com fruits i verdures, pomes, cebes, ceba tendra, pebrots i diverses espècies. És originària d'Irlanda.
Ingredients (5 persones)
- 1/2 col
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
Per a la salsa:
- 2 cullerades soperes de maionesa
- 2 cullerades soperes de mostassa americana o suau
- 1 cullerada sopera de sucre
- 2 cullerades de vinagre blanc
- 2 iogurts grecs naturals o nata fresca
- sal i pebre
Preparació:
- Posar en un bol.
- Preparar la salsa amb tots els ingredients.
- Incorporar a l'amanida i barrejar bé.
- Refredar a la nevera
Boníssima! Tan cremosa... i tan fàcil de preparar!
ResponEliminaSiiii deliciosa!!!
EliminaUn trosset d'Irlanda a la taula! Fantàstic! Petons!
ResponEliminaA mi les precuinades no m'agraden i aquesta es deliciosa!!!
Elimina