dijous, 3 de juliol del 2014

MUNTANYES DE VERDURA I PARMESÀ AL FORN



Una manera simpàtica, ràpida i deliciosa de menjar verdura com acompanyament de la carn.

Les verdures es poden variar, però penseu que tinguin un temps de cocció semblant, sino les haureu de fer per tandes.

Ingredients:

- patates
- carbassons
- pastanagues
- formatge parmesà
- sa i pebre

Preparació:

- Tan senzill com rentar i pelar les verdures
- Fer tires amb un pelador



- Preescalfar el forn a uns 200ºC i posar paper sulfuritzat en una safata de forn
- Fer les muntanyetes, salpebrar i posar el formatge


- Deixar coure uns 20'

8 comentaris:

  1. Fa molt bona pinta, aquesta muntanyeta. Aquesta sí que la pujaria!! ha ha ha. Petons

    ResponElimina
  2. Una bona manera de presentar les verdures de l'acompanyament.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Què bo i què fàcil!. Ho hauré de provar...
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. M'encanten aquestes muntanyes de verdura...semblen farcellets de pasta! Petons!

    ResponElimina