Amb algunes variacions, aqui està la recepta.
Ingredients (per un Bundt de 25cm)
- 250 gr de mantequilla
- 375 gr de sucre blanc
- 4 ous
- 350 gr de farina
- 1 cullerada de bicarbonat
- 1/4 culleradeta de sal
- 240 ml de buttermilk
- 60 gr de cacao en pols (jo he utilitzat Valor)
- 150 ml d'aigua bullint
- 2 culleradetes de pasta de vainilla
Recordeu que les mides de les culleres són les americanes
Preparació ( en la Kitchend Aid):
- Pre escalfar el forn dalt i baix uns 170ºC
- Tamitzar la farina, el bicarbonat i la sal i reservar.
- Si no teniu el buttermilk el prepareu
- Bullir l'aigua i afegir el cacao. Batre i deixar refredar una mica.
- Batre amb la pala la mantequilla i el sucre fins que blanquegi (uns 3' a velocitat mitja)
- Afegir els ous un a un integrant bé el primer abans d'afegir el segón. Fer-ho a velocitat baixa.
- A velocitat baixa afegir la farina i el buttermilk alternativament, fins acabar amb la farina.
- Després incorporar el cacao amb l'aigua i la pasta de vainilla.
- Abocar la barreja en el motlle untat amb spray o mantequilla.. Allisar la superficie.
- Posar al forn uns 55'. Si es crema de dalt, tapar amb paper de plata.
- Treure i deixar reposar en el motlle 10'
- Desmotllar i deixar refredar totalment en una reixa.
Quina cosa més bona!!! WOWOWOW!!!
ResponEliminaHe estat a punt de mossegar la primera foto...quin bundt i quin motlle més preciós! Petons!
ResponEliminaM'agrada mes fer-los i veurel's que menjar-los! Son un gust!
EliminaM'agrada mes fer-los i veurel's que menjar-los! Son un gust!!
Elimina