dimecres, 26 de març del 2014

PANETS DE VIENA



Aquesta recepta és del Daniel Jordà. Ell els hi diu pa de llet però pot portar a confusions. Tenen la consistència dels panets de viena.
L'olor del pa quan es feia, i després la seva molla i el gust em  porten a la meva infantesa, al forn de Can Padró del carrer Sagrera on compravem el pa cada dia. 
Un petit homenatge al sr. Camilo i la sra. Soledat.

Ingredients:

- 500 gr de farina de força
- 10 gr de sal
- 250 gr de llet
- 50 gr d'aigua
- 30 gr de sirop d'auró o sirope de arce
- 30 gr de llevat fresc
- 15 gr d'oli

Preparació:

- Amassar amb la KA tots els ingredients.



- Deixar en repós uns 40'
- Pre escalfar el forn dalt i baix a 200ºC
- Fer peces tamany panet i deixar llevar fins que doblin el seu volum.















- Coure al forn uns 15'




1 comentari:

  1. Uns panets genials...no crec que tinguin res a envejar als del forn de la teva infantesa...i farcits de xoriç...nyam, nyam! Petons!

    ResponElimina