Un cop més, he fet un pa de pessic del meravellós blog Chocolate y Pimienta. És molt fàcil de fer, puja moltíssim i te un sabor suau que es desfà al boca.
He utilitzat la mesura de les cups (uns 250ml), Podeu veure les equivalències aqui.
Ingredients:
- 4 ous
- 2 cups de sucre
- 2 cups de farina
- 1 cup de cacao en pols Valor
- 1 cup d'oli de girasol
- 1 café curt i fort
- 1 sobre de llevat Royal
Preparació:
- Pre escalfar el forn a uns 170ºC dalt i baix.
- Es barregen tots els ingredients fins obtenir una textura cremosa. Abocar en un motlle d'uns 20 cm engrassat i al forn. Jo hi vaig posar una mica de paper per si pujava una mica més.
- Vigileu que no es faci massa de sobre tapant amb un paper d'alumini. Punxar fins al fons i assegureu-vos que estigui fet.
-El meu va tardar una hora aproximadament.
- Un cop fred, empolsinar amb sucre glaç i llest!
Aquest pa de pessic fet a "cups" ha de ser deliciós!!!
ResponEliminaCarai, Núria! Quin pastís més bo!
ResponElimina