dimecres, 26 de març del 2014
MUFFINS DE CARBASSA
Amb alguna petita variació, aquests muffins son del llibre de "El rincon de Bea". LLibre que us recomano.
Son deliciosos, suaus i amb un punt de dolçor just!
Amb aquests ingredients en surten 12 i si en voleu fer més ja ho sabeu, dobleu les quantitats.
La Bea posa nous i jo com no les puc menjar, en vaig fer algunes amb trossets de xocolata ja que fa un bon maridatge amb la carbassa.
Per últim, dir-vos que les quantitats de culleradetes son les americanes. Si no en teniu haureu de buscar les equivalències (també en el blog)
Ingredients:
- 220 gr de farina
- 60 gr de sucre
- 30 gr de sucre moreno
- 2 culleradetes de llevat tipus Royal
- 1/4 de culleradeta de bicarbonat sòdic
- 1/4 de culleradeta de sal
- 3/4 de culleradeta de canyella en pols
- 1/4 de culleradeta de gingebre en pols
- 1/8 de culleradeta de nou moscada en pols
- 115 gr de mantequilla fosa
- 2 ous
- 170 gr de puré de carbassa
- 60 ml de buttermilk
Preparació:
- Pre escalfar el forn a 200 ºC dalt i baix
- En un bol barrejar la farina, els sucres, el llevat, el bicarbonat, i la resta de les espècies. Reservar.
- En un altre bol, batre els ous, afegir la mantequilla fosa, el buttermilk (ja sabeu que el podeu fer amb llet i un rajoli de suc de llimona una estona abans) i el puré de carbassa.
-Incorporar amb una espàtula els ingredients líquids als sòlids. En aquest punt hi afegiriem les nous.
- Preparar els motlles de muffins i omplir.los fins les 3/4 parts. Es pot fer amb una cullera de gelat.
Jo en una de les fornades hi vaig posar trossets de xocolata.
- Coure uns 20-25'
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que pinta mas rica y menudo copete le quedó.Besosss
ResponEliminaLa Bea és un crack i tu una fantàstica deixeble! Petons!
ResponElimina