Com diu l'Elena de Chocolate y Pimienta, blog que segueixo i us recomano, és un dels pans de pessic més suaus, compactes, elegants i deliciosos que hi ha.
Ingredients:
- 350 gr de sucre
- 250 gr de farina
- 150 ml d'oli de girasol
- 200 ml de nata per cuinar
. 1 sobre de llevat Royal
- 4 ous
- El suc d'una llimona. Si es vol es pot posar també la ratlladura de la llimona.
Preparació:
- Pre escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Batre els ous i el sucre.
- Afegir la nata, després l'oli i el suc de llimona. Que quedi una barreja escumosa.
- Afegir la farina i el llevat i remoure.
- Posar en un motlle untat amb margarina, o spray antiadherent i a coure.
- Posar a la part de sota. Amb el meu forn el vaig deixar uns 15' i després 10' més tapat amb paper d'alumini. I aqui teniu el resultat
Fa molt goig aquest pa de pessic, i segur que la nata li dóna un toc suau i boníssim!
ResponEliminaSiiii està deliciós!!!
EliminaNúria, aquest pa de pessic té una presència immillorable! L'apunto! I també el prepararé en el motlle de bundt que m'encanta! Petons!
ResponEliminaNúria espectacular ,,,esta perfecte una abraçada guapa.
ResponEliminaGracies Elena. Un plaer seguir-te
Elimina