dissabte, 12 d’octubre del 2013
CONSERVA DE TOMÀQUET
Ingredients (per aquests 4 pots de 500 gr):
- 3- 4 kg de tomàquets
- 4 pots de vidre
-aigua
- paciència i ganes!!!
Preparació:
- Esterilitzar els pots de vidre amb les tapes. Podeu veure l'enllaç de conserves casolanes.
-Escaldar 2'-3' en aigua bullint els tomàquets on hem fet una creu a la part de dalt.
- Treure i posar els tomàquets en un bol amb aigua freda.
- Pelar els tomàquets, treure la punteta verda i a trossos es van posant en els pots ja esterilitzats i secs.
- Tancar bé i per fer el buit, bullir uns 30' amb l'aigua que cobreixi els pots.
- Deixar refredar dins l'olla.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que pinta mas buena y con la virtud que tienes para guisar en meses siguientes.Graciassss
ResponEliminaSiii . Una buena manera de ahorrar esfuerzo!!!
EliminaQuan era petita a casa en fèiem i moltes vegades una mica del tomàquet amb oli i sal i un tros de pa era el meu sopar de dissabte. M'encantava!!!!
ResponEliminaMe'n dones un pot? :)
Si perque no?
EliminaJo també acostumo a fer conserva de tomàquet cada estiu. És cert que cal força paciència i ganes, però després tens tomàquet bo tot l'any només obrint un pot!.
ResponEliminaSiii val la pena!!!
EliminaÉs la base d'un bon rebost!
ResponElimina