Feia molt de temps que tenia ganes de fer un Bundt Cake! De fet, cada cop més m'agrada la rebosteria americana. És entretinguda, devariada i divertida de fer, la qual cosa em relaxa moltíssim!
Pillsbury presentant unes postres fet amb un dels motlles de Dalquist . Aquest succés va despertar l'interès per aquells curiosos motlles que ràpidament es van convertir en els més venuts d'Amèrica. Des de la seva introducció més de 50 milions d'aquests motlles han estat venuts per Nordic Ware al llarg i ample del planeta .
S'han desenvolupat receptes especials per a aquests magnífics motlles i fins i tot té el seu propi Dia Nacional del Bundt Cake , el 15 de novembre .
Els motlles Bundt es caracteritzen per tenir un tub central que els permet conduir la calor fins al centre del pa de pessic permetent una cocció més ràpida i uniforme . A més d'això, al tenir tot tipus de vistosos dissenys , s'aconsegueixen uns pastissos realment atractius .
A banda de les receptes dissenyades específicament per a aquests motlles , es poden fer d'altres, fins i tot gelatines. De fet , aquests motlles poden usar-se amb gairebé qualsevol massa .
Doncs bé, tot iaixò era per introduir-vos a la recepta que he fet avui per desestressar-me de la setmana de feina!!!!
El meu marit em va comprar un moltlle Bundt i mirant d'aqui i d'allà i pensant en els gustos dels de casa,he fet el primer i personalitzat Bundt que ha tingut un èxit estrepitós!!!
Aqui el teniu!
Ingredients:
- 200 gr de sucre
- 3 ous
- 40ml d'oli d'oliva
- 1/2 culleradeta de café de pasta de vainilla
- 200 gr de formatge fresc batut
- 250 gr de farina
- 16 gr de llevat quimic tipus Royal
- llavors de xocolata
Preparació:
- Pre-escalfar el forn a uns 200ºC
- Tamitzar la farina i el llevat.
- Batre els ous amb el sucre fins quedar una barreja escumosa.
- Afegir després l'oli a poc a poc i seguir barrejant.
- Afegir la pasta de vainilla i remenar.
- Untar el motlle amb margarina o amb spray antiadherent.
- Abocar dins el motlle per una banda perquè la massa es reparteixi ella mateixa.
- Per últim tirar les llavors de xocolata i repartir amb compte per tota la massa.
- Fornejar uns 45'. Si es cou molt de dalt,passats uns 20' tapar amb paper d'alumini i baixar la temperatura a uns 180ºC.
- Treure i esperar uns 10' abans de desmotllar.
Pregunta... si posessis una vaina de vainilla tindria el mateix sabor?
ResponEliminaDoncs no ho se Marta. Si es dilueix be perque no? La pasta de vainilla es molt concentrentrada i se n'ha de posar poca. Jo el que he poso es aroma de vainilla que es liquid!!
EliminaSera questio de fer la proba!
Quina pinta...jo també de bona gana el queixalaria!!! Petons!
ResponEliminaVa durar una tarda!
Elimina