Aquest plat l'he fet amb pollastre que havia guisat el dia anterior, i unes quantes vedures que tenia a la nevera. També podeu fer servir pollastre passat per la graella, o trossets de carn d'algun guisat.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa precuinada (jo vaig utilitzar la del Lidl)
- Margarina o spray antiadherent pel motllo
- 2 alberginies petites
- mig pebrot vermell
- 1 ceba mitjana
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet pelat
- 1 patata petita
- 1 iogurt grec
- 3 ous
- una mica de formatge ratllat(opcional)
Preparació:
- Pre escalfar el forn a uns 180ºC dalt i baix.
- Folrar un motllo untat amb matega perquè no s'engantxi i posar al forn (previament punxat), uns 10' perquè es faci la massa
- Coure les verdures tallades a trossets amb oli calent i a foc baix per potxar-les. Salpebrar.
- Afegir el pollastre esmicolat
Batre els ous i el iogurt
- Treure la massa del forn i posar les verdures amb el pollastre
- Abocar la barreja d'ous i el iogurt
No he provat mai això d'afegir-hi tall!!! Ho hauré de fer!!! Una quiche amb una pinta fantàstica!
ResponEliminaSegur que t'encanta!!!!
EliminaBoníssimes les quitxes! i les verdures amb el pollastre combina perfectament!
ResponEliminaSiiii estava molt bona!!!
Elimina