diumenge, 11 d’agost del 2013

MELMELADA DE SINDRIA I PINYA

Una bona manera d'profitar la fruita que està a punt de madurar o que com a casa meva, costa de menjar!

 Ingredients:

- uns 750gr de fruita (entre sindria i pinya natural)
- la meitat del pes en sucre ( jo vaig posar 350 gr)
- el suc de mitja llimona
- 2 claus d'olor

Preparació:

- Tallar la fruita a trossos i posar en un cassó amb el sucre



 - Afegir el suc de la llimona
 - Coure a foc lent uns 45' remenant i sense deixar de vigilar perque no s'engantxi.
- A mitja cocció passar pel turmix ( a mi m'agrada sense trossos, però això va a gustos). Afegir els 2 claus i seguir la cocció fins que tingui la textura que ens agradi, tenint en compte que un cop freda, espessa més.
- De mentres escaldar els pots.
- Posar la melmelada i tornar a bullir per fer el buit. Veure melmelades


4 comentaris: