Ingredients:
- 400 gr de pruna verda
- 200 gr de sucre
- el suc de mitja llimona
Preparació:
- Pelar les prunes i treure l'os i posar en un cassó amb el sucre.
- Afegir el suc de la llimona.
- Coure a foc lent uns 30' remenant i sense deixar de vigilar perque no s'enganxi.
- A mitja cocció passar pel turmix ( a mi m'agrada sense trossos, però això va a gustos). Seguir la cocció fins que tingui la textura que ens agradi, tenint en compte que un cop freda, espessa més.
- De mentres escaldar els pots.
- Posar la melmelada i tornar a bullir per fer el buit. Veure melmelades
Jo aquest estiu he fet gelatina i compota de prunes. Hauré de provar també aquesta melmelada!
ResponEliminaQuina diferencia hi ha amb la compota??? Queda a trossets???
EliminaAcabo de conocer tu blog y me ha encantado, me quedo por aquí y de paso te invito a visitar el mío cuando quieras!! Acabo de empezar así que esta semana empezare esta semana con mi primera receta! Un besito!
ResponEliminame gusta la receta:)
http://www.lavidadulcedeanna.blogspot.com.es/
Dentro de un rato te visito. Encantada de que te guste. Ptons!!!
Elimina