Després de mirar com confitar la ceba, vaig intentar fer-la de la manera més natural i amb els menys ingredients possibles. Així aprofitarem el sucre que la mateixa ceba deixar anar durant la cocció.
Aixó si, paciencia i unes tres hores tardarem en fer-la.cal fer-ne força quantitat perque redueix molt!!!
Us ho dic per pròpia experiència!
Ingredients (1 pot):
- 3-4 cebes grosses
- 1 cullerada de sucre moreno
- sal
Preparacio:
- Tallar la ceba i posar a coure en una paella amb oli molt lentament
- Després d'una hora
- Dues hores
- Afegim el sucre
- 3 hores
- 4 hores
Com veieu, foc baix, ceba i molta paciència!!!!!
apa! tantes hores necessita???? creia que era més ràpid això!
ResponEliminaPotser si li poses aigua i sucre acceleres el proces. Jo vaig decidir aquest metode i di es llarg! Vaig llegir que al Bulli ho feien aixi
EliminaMare de Déu, això si que és foc lent i paciència!
ResponEliminaEl temps i la resposta dona el seu fruit!
Elimina