dimecres, 31 de juliol del 2013

PASTÍS DE FORMATGE FRESC





Veient els meravellosos pastissets de gerd i mató de la Mónica de l'Ensucrat, vaig personalitzar un pastís de formatge ja que no tenia mató i aqui teniu el resultat. 

Ingredients:

- 1 làmina de pasta brisa
- 3 ous
- 150 gr de sucre
- 200 gr de formatge fresc
- 80 ml de nata per cuinar

Preparació:

- Pre escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Folrar un motlle amb la pasta brisa i coure al forn uns 5-7'. Recordeu punxar-la perquè no pugi. He estrenat l'esprai que substitueix la mantega i és de lo millor!










- Barrejar els ous, el sucre, el mató i la nata amb la batedora, Ràpid i senzill












- Abocar la barreja i coure uns 25'- Controlar segons el forn amb un puntxó i si veieu que encara no està fet i es pot cremar, tapar amb una mica de paper d'alumini.
- Un cop fet deixeu refredar i a la nevera!!!





2 comentaris:

  1. Noia, això és una versió esplèndida!!! A mi és que el pastís de formatge em torna boja en totes les seves versions!!!

    ResponElimina