dimecres, 31 de juliol del 2013

RATATOUILLE EN PASTA DE FULL



La Ratatouille és un plat confeccionat amb diferents verdures típic de França que el podriem equiparar a la nostra samfaina  o també al pisto manchego
Per tant com d'aqui uns dies marxem a París li donarem un toc afrancesat a la recepta!
Mireu en que es poden convertir unes quantes verdures tristes i soles a la nevera....

Ingredients:

- 1/2 ceba
- 1 tomàquet gros
- 1 pebrot verd
- 2 albergínies
- 1 carbassó
(Podeu afegir qualsevol verdura que tingueu i voleu: patata, pebrot vermell, pastanaga... )
- 1 làmina de pasta de full pre cuinada
- anxoves
- formatge ratllat

Preparacio:

- Pre escalfar el forn a 180ºC dalt i baix
- Tallar les verdures a trossets i ratllar el tomàquet (tambés es pot escaldar, pelar i posar a trossos).
Els puristes diuen que s'haurien de coure per separat perqu+e cada verdura té el seu punt de cocció però es poden fer totes juntes. Cal posar ptrimer les que tarden més en fer-se.
- En una paella amb oli calent sofregir les verdures. Salpebrar i reservar.
- Estirar la pasta de full. Es poden doblegar les vores perquè quedi una mica més alt de les cantonades.

- Posar el farcit. Tirar per sobre formatge ratllat per gratinar i posar les anxoves al gust.


- Coure al forn uns 15'

2 comentaris: