Gràcies a la Mónica d'Ensucrat he experimentat en el mon dels gelats, he gastat diners amb una geladora, he afegit algunes calories mes i he estat molt felç fe fer-lo i de menjar-lo!!! A través d'ella, he vist aquesta recepta a http://cuinantambsobres.blogspot.com.es/
Ingredients:
- 300 gr de xocolata negre (jo he fet servir Nestle fondant)
- 50 gr de cacao (jo faig servir Valor )
- 250 ml de nata líquida
- 350 ml de llet
- 30 gr de mantega
- 2 cullerades de sucre invertit
Preparació:
- Fondre la mantega i la xocolata al microones.
- Afegir a aquesta preparació, la resta d'ingredients i barrejar molt bé.
- Posar a la geladora (el recipient ja està fred del congelador) uns 30'.
De fet, la consistència quan surt de la geladora és de gelat casolà de veritat, d'aquell dels Italians de tota la vida, d'aquells que anava a buscar el pare a les Rambles....
Però com ens agrada una mica més fort, dons al congelador i treure'l uns minuts abans de menjar.
He estat a un pel de llepar la pantalla! Quin goig i quin color!
ResponEliminaA les dolces de casa teva els hi encantara!
Elimina