dissabte, 27 de juliol del 2013

GELAT DE XOCOLATA NEGRE






Gràcies a la Mónica d'Ensucrat he experimentat en el mon dels gelats, he gastat diners amb una geladora, he afegit algunes calories mes i he estat molt felç fe fer-lo i de menjar-lo!!! A través d'ella, he vist aquesta recepta a http://cuinantambsobres.blogspot.com.es/

Ingredients:

- 300 gr de xocolata negre (jo he fet servir Nestle fondant)
- 50 gr de cacao (jo faig servir  Valor )
- 250 ml de nata líquida
- 350 ml de llet
- 30 gr de mantega
- 2 cullerades de sucre invertit

Preparació:

- Fondre la mantega i la xocolata al microones.


- Afegir a aquesta preparació, la resta d'ingredients  i barrejar molt bé.


- Deixar refredar a la nevera  tapat amb paper film.
- Posar a la geladora  (el recipient ja està fred del congelador) uns 30'.
- Posar en un tupper i al congelador!!!

De fet, la consistència quan surt de la geladora és de gelat casolà de veritat, d'aquell dels Italians de tota la vida, d'aquells que anava a buscar el pare a les Rambles....
Però com ens agrada una mica més fort, dons al congelador i treure'l uns minuts abans de menjar.

2 comentaris: