Ingredients (unes 25- unitats):
- Uns 150 gr de pernil salat a trossets petits (jo faig servir els del Mercadona, que ja venen picats. Amb tres paquetets perfecte!)
- 1/2 ceba picada molt fina
- llet
- farina
Per fer les croquetes:
- ou
- pa ratllat
- oli
Preparació:
- Afegir el pernil a trossets.
- Coure tot plegat i afegir un parell de cullerades de farina i donar unes voltes perquè no quedi crua.
- Afegir la llet (un rajolí) i anar remenant, fins que quedi una pasta que ella sola es desenganxa de la paella.
Penseu, que aquesta beixamel es fa a ull, perquè depen molt de la quantitat de pernil que posis. Si veieu que al posar la llet està massa líquida, doncs afegir una mica de farina.
Heu d'anar probant i paciència si no queda bé la primera vegada. Aixo si, no tireu grans quantitats de cop, tot de mica en mica.
- Deixar refredar i guardar a la nevera en la mateixa paella. És millor fer-les l'endemà.
- Per fer les croquetes, agagar un pessic, donar-li forma i passar per ou batut i pa ratllat.
- Coure en oli calent.
De professional!!! Una abraçada Núria!
ResponElimina