divendres, 12 de juliol del 2013

CROQUETES DE PERNIL



Ingredients (unes 25- unitats):

- Uns 150 gr de pernil salat a trossets petits (jo faig servir els del Mercadona, que ja venen picats. Amb tres paquetets perfecte!)
- 1/2 ceba picada molt fina
- llet
- farina

Per fer les croquetes:
- ou
- pa ratllat
- oli

Preparació:

- Ratllar la ceba i daurar en una paella amb oli.










- Afegir el pernil a trossets.


- Coure tot plegat i afegir un parell de cullerades de farina i donar unes voltes perquè no quedi crua.
- Afegir la llet (un rajolí) i anar remenant, fins que quedi una pasta que ella sola es desenganxa de la paella.


Penseu, que aquesta beixamel es fa a ull, perquè depen molt de la quantitat de pernil que posis. Si veieu que al posar la llet està massa líquida, doncs afegir una mica de farina.
Heu d'anar probant i paciència si no queda bé la primera vegada. Aixo si, no tireu grans quantitats de cop, tot de mica en mica.

- Deixar refredar i guardar a la nevera en la mateixa paella. És millor fer-les l'endemà.
- Per fer les croquetes, agagar un pessic, donar-li forma i passar per ou batut i pa ratllat.












- Coure en oli calent.









1 comentari: