divendres, 12 de juliol del 2013

AMANIDA FREDA DE MONGETA TENDRA


El que és important és fer l'amanida amb producte de qualitat. Mai mongeta congelada! Aquest cop he fet servir mongeta tendra morada i uns tomàquets de l'hort de l'Eduard boníssims!!!

Ingredients (3 -4 persones):

- 750 gr de mongeta tendra varietat morada
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina petites
- tomàquets petits
- ceba tendra picada (opcional)
- oli i vinagre  per fer la vinagreta







Preparació:

- Tallar la mongeta, rentar i escaldar uns 4-5' en aigua amb sal. Ha de quedar "al dente".



- Deixar refredar.
- Afegir la tonyina, els ous ratlats i finalment els tomàquets.





- Posar oli i vinagre al gust

6 comentaris:

  1. Avui per sopar m'he fet una amanida amb mongeta tendra de l'hort i com dius, no hi ha color amb la congelada!! molt similar a la teva i boníssima!

    ResponElimina
  2. Boníssima, Núria, a mi les mongetes tendres sempre m'han agradat més fredes que calentes, ja veus! La teva amanideta és tota una temptació.

    ResponElimina
  3. Amb bons productes i unes mans com les teves...èxit assegurat!

    ResponElimina