divendres, 12 de juliol del 2013
AMANIDA FREDA DE MONGETA TENDRA
El que és important és fer l'amanida amb producte de qualitat. Mai mongeta congelada! Aquest cop he fet servir mongeta tendra morada i uns tomàquets de l'hort de l'Eduard boníssims!!!
Ingredients (3 -4 persones):
- 750 gr de mongeta tendra varietat morada
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina petites
- tomàquets petits
- ceba tendra picada (opcional)
- oli i vinagre per fer la vinagreta
Preparació:
- Tallar la mongeta, rentar i escaldar uns 4-5' en aigua amb sal. Ha de quedar "al dente".
- Deixar refredar.
- Afegir la tonyina, els ous ratlats i finalment els tomàquets.
- Posar oli i vinagre al gust
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Avui per sopar m'he fet una amanida amb mongeta tendra de l'hort i com dius, no hi ha color amb la congelada!! molt similar a la teva i boníssima!
ResponEliminaSiiiii! No te color!!!!
EliminaBoníssima, Núria, a mi les mongetes tendres sempre m'han agradat més fredes que calentes, ja veus! La teva amanideta és tota una temptació.
ResponEliminaA mi també! Esta molt bona!
EliminaAmb bons productes i unes mans com les teves...èxit assegurat!
ResponEliminaVenint de tu es un "piropo"
EliminaMoltes gràcies!