Els Pancakes son molt típics per esmorzar i la veritat és que no son olioses i van tenir un èxit a casa amb xocolata per sobre, melmelada o sols.
Ingredients (uns 8 pancakes):
- 1 ou
- 120gr fe farina
- 250 ml de llet
- 30 ml d'oli de girasol (2 cullerades)
- 20 gr de sucre (si agraden més dolces, posar més)
- 3 culleradetes de cafe de llevat tipus Royal
- 1/2 culleradeta (de les de café) de sal
- canyella al gust
- mantega
Preparació:
- Barrejar els ingredients secs.
- Afegir els ingredients humits.
- Barrejar amb un batedor de baretes perquè no quedin grumolls.
- En una paella petita escalfar una mica de mantega i anar tirant la quantitat de pasta per fer el pancake.
- Quan fa bombolles es pot girar. No poseu el foc molt alt, es cremen de seguida.
- Deixar escòrrer en un plat amb paper de cuina.
No n'he provat mai de fer...tot i que me'n vaig fer un bon tip quan, fa anys, vaig anar a Nova York! A veure si en faig a les nenes! Una abraçada Núria!
ResponEliminaNova York una altra cosa que tenim en comú! Si els hi fas segur que els hi agradaran!!!!!
Elimina