Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- formatge Edam o Emmental.
- pernil dolç
- sobrasada
- 1 ou per pintar
Preparació:
- Estirar la pasta de full i dividiren 9 parts. Punxar.
- En una posar formatge, làmina de pasta, pernil i una mica de sobrassada i acabar amb làmina de pasta de full.
Tancar les bandes i punxar per evitar que pugi.
Aquests llibrets han de ser de mort!!! Una abraçada!
ResponEliminaLa veritat és que estan molt bons!
EliminaLa pasta de full és genial! i amb aquests ingredients per farcir-la dubto que pogués tenir-ne un davant i no menjar-me'l!
ResponEliminaRàpids de fer i ben bons, aquests llibrets! Bon cap de setmana!
ResponEliminaAquesta és d'aquelles receptes d'èxit assegurat! I que si hi ha canalleta o jovent van d'allò més be per atipar-los.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
No sabía si era dulce o salada hasta que he visto el relleno, eso en casa triunfa... Un besote.
ResponEliminaJa ja ja quizas se tendria que llamar llibrets enigmatics???
Elimina