Les flors de carbassó
un plat escollit
fácil i exquisit
refinat
i
molt amorosit.
Ingredients:
- flors de carbassó
- formatge tipus Edam o Emmental
- farina de tempura
- aigua freda
- oli per fregir
Preparació:
- Rentar les flors de carbassó i escòrrer una bona estona.
- Farcir amb formatge
- Preparar la tempura amb la farina i aigua freda degons la consistencia desitjada (més o menys espessa).
- Arrebossar les flors per la pasta de tempura i fregir en oli ben calent.
- Deixar en un plat amb paper absorbent
La meva àvia en feia de flors de carbassó arrebossades! Trobo que és un plat especial i molt vistós! Una abraçada Núria!
ResponEliminaMoltes gracies Monica! No les havia provat mai i son delicioses!!!!
EliminaOstres amb la sorpresa del formatge han d'estar encara més bones aquestes flors de carbassó! Jo fins fa poc no sabia com n'arriben a estar de bones i és que fa poquet que les vaig provar. I em van encantar! Ja les prepararé així, perquè em sembla una idea fantàstica! ;)
ResponEliminaPetonets guapa i que acabi d'anar molt bé el cap de setmana!