dissabte, 29 de juny del 2013

NAPOLITANAS DE XOCOLATA


Aquesta recepta del Xavier Barriga de fet s'ha de fer amb la pasta de full casolana,però quan les hi vaig veure a la Marina del Tapa't de tapes vaig pensar...perquè no?

Ingredients:

- 1 làmina de pasta de full
- sucre glaç
- xocolata negre
- ou per pintar

Preparació:

- Pre escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Estirar la pasta de full i fer uns quadrats de 10cm per 8cm


 -Posar una mica de xocolata i doblegar fins la meitat



 - Tornar a posar una mica més de xocolata i doblegar per sobre.




- Posar en una safata de forn i pintar amb ou

 - Quan estiguin daurades, donar la volta. Si s'inflen molt es poden aixafar  amb cura amb una espàtula, Tarden uns 12-14' entre les dues bandes.
- Amb el que sobri de pasta fer unes trenes, posar sucre i al forn!


- Deixar refredar una mica i cobrir amb sucre glaç







6 comentaris:

  1. Parece fácil y, desde luego, delicioso. Un besote.

    ResponElimina
  2. T'han sortit molt bones, tant que ara mateix hi faria queixalada.! M'alegro que la meva entrada t'inspirés. Són ben fàcils, oi? Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa tenen un exit espectacular!!!!! Ptons dolços

      Elimina