Una altra recepta de la Montserrat Seguí, adaptada als nostres gustos i que vosaltres podreu fer el mateix!
Fresc, senzill i ràpid per un àpat d'estiu!
Ingredients:
- pa de motlle sense croste o les tires de pa ja preparades
- amanida variada o enciam
- olives
- dues llaunes de tonyina amb oli ben escorregudes
- tomàquets de sucar pa
- oli
- 2 ous
- 2 tomàquets d'amanida
- tires de pebrot vermell escalivat
Preparació:
- Agafar una de les llesques grosses de pa i sucar amb tomàquet i oli
- Posar per sobre el preparat d'enciam, olives, tomàquet picadet barrejat amb una mica de maionesa
- Per la tercera capa, sucar la llesca amb tomàquet i oli i posar els ous remenats
- L'últim pis del pastís el farem igual. Sucant el pa amb tomàquet i oli i posant rodanxes de tomàquet i tires de pebrot escalivat
- Posar l'última llesca i tapar amb paper film perquè quedi premsat. Posar a la nevera fins l'hora de servir.
- LLavors el napeu amb maionesa i guarniu al vostre gust. Jo he posat olives i tires de pebrot. Altres vegades hi poso ou dur ratllat.
M'encanta el pastís d'estiu, pastís fred o pastís de tonyina, com es digui!!! és genial per ara que comença a fer caloreta ;-)
ResponEliminaEs digui com es digui està delicios! És veritat
ResponEliminaSense les olives, el faré ben aviat! M'ha semblat deliciós! Quina mà d'utilitats que tenen aquestes llesques llargues de pa de motlle! Una abraçada Núria!
ResponEliminaSi clar, pots posar i treure!!!!
Elimina