Ingredients:
- 1 kg de bledes (després redueixen molt)
- 4 ous
- sobrasada
- sal
Preparació:
- Rentar les bledes i bullir uns minuts. Escòrrer.
- En una paella escalfar oli i sofregir les bledes
- Posar una mica de sobrasada per sobre.
- Batre els ous i fer la truita
Fàcil de fer, variada en sabors, gustosa... què més podem demanar en una truita!
ResponEliminaQue ens senti bé i aixi va ser! Gracies Marina
EliminaQuina truita més original, Núria!.
ResponEliminaA mí m'agraden molt les bledes, i tinc una amiga que té un hort i me'n dóna tot sovint. També m'agrada molt la sobrassada, o sigui que el proper dia que tingui bledes "fresques" faré aquesta truita.
Una abraçada
Gracies Marta. La veritat és que esta molt sabrosa i és una altra manera de menjar bledes!
EliminaLes bledes no m'agraden però la sobrassada seria un esquer perfecte perquè en mengés un bon tros! Una abraçada Núria!
ResponEliminaJa ja ja la veritat es que quan la menges podries pensar que son espinacs!!!!
EliminaMezcla curiosa, y qué versátil es la tortilla, que todo cabe en ella. Me apunto tu variante. Un besote.
ResponEliminaPruebala, que seguro te gustará! Un beso
ResponElimina