diumenge, 19 de maig del 2013

PAPALLONES DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA NEGRE


La recepta de papallones d'en Xavier Barriga, fetes ja per la Marina de http://tapatdetapes.blogspot.com.es/ i per la Mònica http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/ , ara amb xocolata.

Ingredients:

- 2 plaques de pasta de full
- sucre blanc
- xocolata negre fondant

Preparació:

-Estirar la pasta de full i posar sucre per sobre.
- Cargolar d'un canto i de l'altre fins el mig.
-Tallar peces amples d'uns 2cm
- Fer un tall al mig sense arribar abaix de tot.
- Girar i obrir. Queda una papallona.














- Posar una mica més de sucre per sobre i aixafar amb una forquilla.
- Posar al forn ja calent dat i baix a 180ºC uns 10-12'. Donar la volta i enrossir per l'altre banda.













- Treure i guarnir amb xocolata negra fosa.
La meva filla Maria encantada amb les papallones!!








6 comentaris:

  1. Quina bona pinta i quina ajudanta!!!

    ResponElimina
  2. Ei!! Molt xules, Núria!! Ara ja en som 4. Ahir vaig rebre una foto d'una amiga per whatsapp que també les ha fet!! Qui en dóna més? he he he. Petonets!

    ResponElimina
  3. Podria ser el repte del mes: fer papallones! Je je je

    ResponElimina
  4. Quina passada amb xocolata!!! Està clar que som unes papalloneres "de cuidado"!!! Una abraçada!

    ResponElimina