tag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post2851768693015188768..comments2024-01-21T14:51:33.412+01:00Comments on Cuinem amb la Núria: Pastis de formatge japonésNúriahttp://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-4374254642557333282013-05-12T08:00:04.871+02:002013-05-12T08:00:04.871+02:00Ja ja ja bon profit!Ja ja ja bon profit!Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-2617175487236517992013-05-11T23:52:08.980+02:002013-05-11T23:52:08.980+02:00Bonissim!!!!!!! No he pogut resistir a esperar me ...Bonissim!!!!!!! No he pogut resistir a esperar me a demaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18390228603555329134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-83190151610019563802013-05-11T22:05:43.291+02:002013-05-11T22:05:43.291+02:00Sembla espessa pero es molt esponjosa per les clar...Sembla espessa pero es molt esponjosa per les clares a punt de neu!!! <br />No l'he acompanyat amb melmelada perque a casa no en volien!!! Pero de segur que quedara bonissima!Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-65215015678227405712013-05-11T21:25:52.256+02:002013-05-11T21:25:52.256+02:00Estic en ello!!!!! Pero ja fa una bona pinta!!!!!Estic en ello!!!!! Pero ja fa una bona pinta!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18390228603555329134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-18768983706066890012013-05-11T21:07:16.858+02:002013-05-11T21:07:16.858+02:00Quina pasta més espessa queda abans d'enfornar...Quina pasta més espessa queda abans d'enfornar!!!! L'has acompanyat amb melmelada de maduixes?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12144946035623553490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-53801633047145950912013-05-09T22:57:04.278+02:002013-05-09T22:57:04.278+02:00La veritat es que es un pastis de formatge molt se...La veritat es que es un pastis de formatge molt semblant a l'america. Potser mes esponjos... Realment molt bo!!! Val la pena fer-lo!Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-37037835884094141212013-05-09T22:41:37.463+02:002013-05-09T22:41:37.463+02:00A mi m'encanta el menjar japonès, però mai he ...A mi m'encanta el menjar japonès, però mai he tastat aquest pastís...o sigui que hi ha hauré de posar remei aviat!!! Una abraçada Núria!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-11300185263977454842013-05-09T08:00:38.509+02:002013-05-09T08:00:38.509+02:00Moltes gracies!, doncs de gust encara estàcmes bo ...Moltes gracies!, doncs de gust encara estàcmes bo i si es d'un dia per l'altre millor! Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-31219524765628141792013-05-09T07:52:08.202+02:002013-05-09T07:52:08.202+02:00Ep! Aquest pastís sembla boníssim! He vist... past...Ep! Aquest pastís sembla boníssim! He vist... pastís de formatge... i he vingut a visitar-te ràpidament, és el meu preferit!! i això que sigui japonès ja és.... la pera! Encantada de conèixer-te. Ja tens una nova seguidora! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-59582294723814329912013-05-09T07:05:16.992+02:002013-05-09T07:05:16.992+02:00Gracias su. Tiene un gusto suave y al paladar nota...Gracias su. Tiene un gusto suave y al paladar notas la esponjosidad de las claras a punto de nieve... Es muy agradable!Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-60700148257455046052013-05-09T06:01:14.108+02:002013-05-09T06:01:14.108+02:00Churruscadito y al horno, bien rico. Distinta de l...Churruscadito y al horno, bien rico. Distinta de la de Nueva York, pero eso no es malo, en la rica variedad está el gusto. Un besote.Suhttps://www.blogger.com/profile/14910061657248695094noreply@blogger.com