De base el PA DE PESSIC AMB COLA CAO i per guarnir, a més de pollets, pollets i més pollets uns nius de xocolata amb Candi Melts idea d'Ensucrat.
La Mònica va fer ous i jo nius
- Després de triar els colors, fondre la xocolata al microones.
- Inflar els globus
- Posar la xocolata en una màniga pastissera i amb una boca molt fineta començar a envoltar els globus.
La xocolata no ha d'estar massa calenta, perquè es peten els globus. Anar formant una reixa al voltant dels globus i deixar assecar penjat d'un palet amb una agulla d'estendre.
Un cop sec, petar el globus i treure amb molt de compte.
No us penseu que és massa fácil! Jo vaig desperdiciar xocolata, petar globus, però al final, el resultat ha estat aquest
Després per acabar amb una crema de cobertura de formatge de color verd CREMA DE FORMATGE DE COBERTURA i uns bombons de guarniment
Pues la mona hace honor a su nombre y te ha quedado muy mona. Dicen que ya no podrás comprarla, que te viciarás y la harás tú todos los años. Un besote.
ResponEliminaEt va quedar genial, i els nius, te'ls prenc d'idea per l'any que ve!!! Tens tota la raó amb què s'ha de vigilar una mica al fer esclatar els globus!!! Una abraçada Núria!
ResponElimina