dijous, 18 d’abril del 2013
BUNYOLS DE CARBASSÓ I FORMATGE
Ingredients
- 2 carbassons
- 2 ous
- 3-4 cullerades de farina
- 120 ml de nata líquida espessa (jo he fet servir nata per muntar)
- 100 gr de formatge ratllat (barrejat parmesà i emmental)
- sal i pebre
- oli
Preparació
- Ratllar els carbassons per la part gruixuda del ratllador i deixar escòrrer en un colador amb una mica de sal.
Penseu que deixen anar molta aigua i han d'estar unes hores.
- En un bol batre els ous. Afegir la nata, sal i pebre al gust.
- Incorporar la farina i remenar fins que quedi una massa sense grumolls. Ha de quedar una consistencia no massa líquida, que quan l'agafis amb la cullera caigui a poc a poc.
- Abans d'afegir els carbassons, apretar amb les mans.
- Per últim a la barreja hi posem el formatge i remenem.
- En una paella amb oli calent anar posant cullerades i coure fins que quedin daurats per les dues bandes.
- Escòrrer en paper de cuina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Mmmmm...!! Que bons Núria! T'han quedat molt bé i fan tota la pinta de ser espectaculars!! ;)
ResponEliminaUna abraçada!