dilluns, 25 de març del 2013
TRINXAT DE LA CERDANYA
Ingredients (per a 5 persones):
- 1 col
- 3 patates
- 4-5 talls de cansalada viada ibèrica
- 1 all
- 1 tros de botifarra negre
Preparació:
- Fer la col i patata. Jo l'he posat a l'olla a presió uns 10'. Escòrrer i reservar
- En una paell grosssa amb unamica d'oli, fregir la cansalada a trossets. Afegir la botifarra sense pell i xafada.
- Incorporar la col i patata i anar xafant dins la paella amb una forquilla. Quan ja estigui, fer un foradet al mig i posar-hi l'all trinxadet i remenar una mica més.
- Servir calent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Bon dia Núria, em preguntes sobre el llevat del pa de pessic i el braç de gitano. És opcional, al braç de gitano no cal perquè no ha de pujar molt i al pa de pessic si muntes molt bé les clares i les iemes tampoc caldria però jo m'estimo mès posar-ne una mica. Si tens algun altre dubte ja m´ho diràs.
ResponEliminaQue passis una bona Setmana Santa...!!!
Una abraçada.
*Pilar*
Gracies Pilar!!! Quan el faci et dic alguna cosa!
ResponElimina