Ingredients (5 persones)
- 5 patates una mica grans
- 500 gr de carn de vadella i porc barrejat
- 1 ceba petita
- 1 tomàquet
- 1 gotet de vi blanc
- formatge ratllat
- pa ratllat
- mantequilla
Preparació:
- Bullir les patates amb pell i reixar refredar.
- Fer un sofregit de ceba i tomàquet. Afegir la carn, salpebrar i tirar el vi
blanc. Coure i reservar.
- Partir les patates i buidar amb una cullereta o amb la cullera per fer boletes de melo,sindria... Amb aquesta patata es pot fer un puré, afegint una mica de llet i un rovell d'ou.
- Un cop buides, jo les he pelat per no tenir problemes amb els més petits, però es poden deixar amb pell.
- Posar a gratinar en el forn ja calent.
Es poden acompanyar d'una amanida.
Una varietat podria ser, barrejar la carn amb una beixamel clareta i farcir. La propera vegada potser les faré així!!!
Núria, la meva mare fa les patates més o menys com tu. Boníssimes.
ResponEliminaPer cert, t'he nominat, o no se ben bé com es diu, en el premi best blog, espero que t'agradi!
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html
Mònica
Tens raó, als nens no els hi donis amb pell...
ResponEliminaAmb una amanida, com dius tu, ja tenim un àpat complert.
Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.
Saps que al meu nen ara les vol amb pell perquè diu que així és gran com el papa? jijijiji. Unes patates ben bones. Gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaQue cuqui!!! Moltes gracies a vosaltres!!!
Elimina