Moltes gràcies a
És una iniciativa que es va crear per promocionar els blocs amb menys de 200 seguidors, i motivar-los per continuar creixent. Les normes bàsiques del premi són: contestar el qüestionari que et formulen, i premiar a 20 blocs més que, com el teu, tinguin menys de 200 seguidors.
1)Com
va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
De
fet, des de petita m'ha agradat el mon de la cuina, on trastejava amb la meva
mare entre peroles. Fins i tot feia menjars amb arros cru i aigua per donar a
les nines o enciam i farina als malalts de casa.
2)Aquesta
afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
No,
perque soc pedagog i treballo en el mon de l'educació especial. peròcuinar per
a mi és com fer una cursa o anar al gimnàs. Em relaxa fer galetes per la nit o
un brownie a les 7 h del matí.
3)Quan
vau decidir crear un bloc?
A
l'estiu del 2012
4)Amb
quina finalitat el vau crear?
Doncs n un moment de coqueteig amb l'ordinador i
pensant que així no perdria totes les receptes que tinc amb llibretes i papers
per casa.
5)Creieu
que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
Si.
Ha estat un encert, ja que m'encanta compartir receptes i conèixer gent que
d'una altra manera no hagués passat
6)Participeu
periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
No
7)Quina
és la recepta dolça que millor us surt?
No
se dir, perque intento fer-ho be i no paro fins que em surt. Potser les
coques
8)I
de salada?
Passa
una mic ael mateix, però els guisats i la fideua em quden molt bons.
9)Teniu
algun blocaire famós de referència?
No,
però en segueixo molts i m'agrada estar al dia del que van publicant.
10)I
de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret?
Dons en ferra Adria m'agrada molt en la seva part
més clàssica i ara fa poc, he descobert en xavier Barriga, flequer i pastisser
11)En
quina recepta esteu treballant ara?
Ara vull fer els
donuts de la Mònica
i el pa de pessic català
Aquí teniu les meves 20 nominacions a blocs de menys de 200 seguidors.
Una abraçada a tots!
http://cuinadiari.blogspot.com.es
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es
http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/
http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/
http://usenllepareuelsdits.blogspot.com.es/
http://elmondelpastisset.blogspot.com.es
http://lacapsetadelsmeustresors.blogspot.com.es
http://www.pastissets.cat
http://www.benremenat.cat
http://graelladesucre.blogspot.com.es
http://cuinem-cuinem.blogspot.com.es
http://annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
http://lacuinadelolga.blogspot.com.es
http://demelisucre.wordpress.com
http://deplatenplat.blogspot.com.es
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es
http://www.cuinantambsobres.blogspot.com.es
ttp://www.cuinantambsobres.blogspot.com.es
Ostres Núria, jo també acabo de descobrir en Xavier Barriga, i trobo que és genial aquesta vessant més flequera de la pastisseria!!!! Una abraçada
ResponEliminaMoltes gràcies per la nominació i moltes felicitats.
ResponElimina