Amb la recepta de l'Helena uns bunyols faràs
i com la noia de Moia,
bé quedaràs.
Ingredients:
- 200 gr de farina
- 1 llimona
- 25 gr de mantega
- 3 o 4 ous
- sucre
- 1/4 de litre de llet
- oli de girasol per fregir
Preparació:
- Bullir la llet i la pell de llimona. Treure del foc.
- Afegir la mantega i la farina de cop. Barrejar molt bé.
- Anar posant els ous un a un. En posarem 3 o 4 segons veiem la pasta. Ha de desenganxar-se del cassó.
- Anar fent boles amb l'ajuda d'una cullera i fregir en oli ben calent. Si la massa està ben pastada es giraran sols, sino els ajudem a fer-ho.
- Escòrrer i ensucrar.
Bunyols de vent
Acompanyats o sols,
que bons són els bunyols!
Si són ben ensucrats,
te'ls menges a grapats.
I si no ho són, també,
que sempre venen bé.
Sucats en llet fan clar
qualsevol esmorzar.
Miquel Martí i Pol. "Bunyols". Bon profit!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada