dilluns, 18 de març del 2013

BUNYOLS DE VENT




 
Amb la recepta de l'Helena uns bunyols faràs

i com la noia de Moia,

bé quedaràs.

Ingredients:

- 200 gr de farina
- 1 llimona
- 25 gr de mantega
- 3 o 4 ous
- sucre
- 1/4 de litre de llet
- oli de girasol per fregir

Preparació:

 - Bullir la llet i la pell de llimona. Treure del foc.
- Afegir la mantega i la farina de cop. Barrejar molt bé.
 










- Anar posant els ous un a un. En posarem 3 o 4 segons veiem la pasta. Ha de desenganxar-se del cassó.










-  Anar fent boles amb l'ajuda d'una cullera i fregir en oli ben calent. Si la massa està ben pastada es giraran sols, sino els ajudem a fer-ho.


- Escòrrer i ensucrar.


 Bunyols de vent
Acompanyats o sols,
que bons són els bunyols!
Si són ben ensucrats,
te'ls menges a grapats.
I si no ho són, també,
que sempre venen bé.
Sucats en llet fan clar
qualsevol esmorzar.
Miquel Martí i Pol. "Bunyols". Bon profit!.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada