Ingredients (5 persones):
- 500 gr d'arròs per fer Risotto ( jo he utilitzat el de la casa Nomen)
- 4 làmines de formatge Edam, 4 de Gouda i 4 d'Havarti
- parmesà per ratllar
- brou (en pricipi 1 litre)
- un got de vi blanc
- 1/2 ceba
- sal i pebre
Preparació:
- Sofregir la ceba en una cassola.
- Afegir l'arròs i remenar.
- Tirar el got de vi i remenar.
- Anar afegint el brou de mica en mica, sempre sense deixar de remenar. Penseu que l'arròs desprén el midó durant la cocció. A mida que el brou s'evapora, es va afegint més fins que agafa una consistència cremosa.
El total de temps serà d'uns 17 minuts.
- A mitja cocció s'incorporen els tres formatges a trossets perquè es desfacin millor.
- Salpebrar. Anar en compteamb la sal, perquè els formatges ja en porten.
- Quan estigui fet, afegir una mica de mantequilla i servir ràpidament.
. Un cop al plat ratllar una mica de formatge parmesà. També es pot servir amb unes galetes de parmesà (fer de la mateixa manera que les piruletes de formatge)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada