Per dijous gras botifarra menjaràs
Fàcil de fer i ràpida de menjar. Recomanadíssima!!!
- 2 làmines de pasta de full refrigerada Mercadona
- 200 gr de llardons(aquest cop de Moia)
- sucre
- pinyons
Preparació:
- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC
- Picar els llardons tenint cura que no quedin massa esmicolats.
- Estirar una de les làminesa i posar els llardons per sobre. Posar l'altre làmina a sobre i aplanar amb el curró.
- Doblegar i tornar a estirar. Així fins tres o quatre vegades. És important, estirar bé cada plec encara que costi.
- Un cop estirada definitivament, posar els pinyons i el sucre.
- Tallar perquè quedin petites coques i al forn!!!
Abans de començar unes recomanacions:
1. mireu bé que la pasta de full sigui rectangular. Si la compreu rodona, serà una mica més dificil d'estirar al fer els plecs!
2. És més fàcil treballar si poseu la pasta de full a sobre de paper sulfuritzat de cuina. No aprofiteu el que ve amb la làmina. S'enganxa.
3. Sembla que si farceixes bé la coca no puja tant i queden més maques. Es veuen el plecs de la pasta fullada sense estar massa alta.
Han agradat tant que l'Elisa, l'Esther i la Laia les han fet a casa!!!
Mmmmm! Núria, aquesta recepta m'ha encantat i ha encantat! Molt bona!
ResponEliminaNyam, nyam...aquesta època és tan deliciosa pel que fa dolços i postres!
ResponElimina