150 gr de farina
200 gr sucre
La pell d'una taronja ratllada
100 ml, de suc de llimona (una llimona mitjana)
75 gr de mantequilla o margarina
Preparacio:
- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC
- Fondre la mantega i barrejar amb el sucre.
- Afegir la farina i barrejar.
- Exprèmer la llimona i ratllar la pell de la taronja i incorporar a la massa.
- Amb una espàtula anar barrejant fins que no quedin grumolls.
- Deixar 30' tapat amb paper film.
- Agafar culleradetes de la massa i posar en una safata de forn amb paper sulfuritzat o làmina de silicona. No poseu molta quantitat, perquè amb l'escalfor es fan més grosses
- Un cop estan doradetes (uns 7'), treure i encara calentes, agafar amb una espàtula i posar sobre el curró o una ampolla perquè agafin la form típica de les teules.
- Han quedat millor les tongades posteriors que la primera, ja que s'han de
treure força doradetes.
- Com podeu veure, és millor el curró que les ampolles, perquè és més estret. Us deixo la foto de l'esquerra, perquè feu la comparativa.
Me pasé a merendar y me sorprendes con esta delicia? He de venir a menudo, pues, ja, ja!
ResponEliminaBesotes. Feliz domingo y buena semana!