dimecres, 27 de febrer del 2013

COM FER UNES MAGDALENES PERFECTES

Uns quants consells trets d'aqui i d'allà, que us podran ajudar a que les magdalenes sortint perfectes!!!!

1. Els ingredients estiguin a temperatura ambient.
2. Utilitzar farina normal o de reposteria, perquè son més esponjoses que la de força.
3. Els ous han d'estar molt batuts perquè la massa tingui aire.
4. Utilitzar llevat químic tipus Royal perquè, també, aporten aire a la massa.
5. Posar un posim de sal ja que actua com a potenciador del sabor. Per això veureu que surt com a ingredient de molts dolços.
6. Si poseu sucre per sobre, no abuseu. El propi pes del sucre no deixarà pujar la magdalena.
7. Omplir els motllos unes 3/4 parts. Vigilar que siguin de silicona, rígid o de bon paper perquè no s'escampi la pasta. Si no, no pujaran.
8.Coure al forn a dalt i baix a uns 180-200ºC i a mitja alçada. No utilitzar el ventilador perquè poden quedar tortes.
9. Intentar no obrir el forn durant la cocció perquè no baixin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada