dimecres, 6 de febrer del 2013

COCA DE LLARDONS

                                              Per dijous gras, carn fins al nas
                                              Per dijous gras botifarra menjaràs 
Fàcil de fer i ràpida de menjar. Recomanadíssima!!!


Ingredients:

- 2 làmines de pasta de full refrigerada Mercadona
- 200 gr de llardons(aquest cop de Moia)
- sucre
- pinyons

Preparació:

- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC
- Picar els llardons tenint cura que no quedin massa esmicolats.



- Estirar una de les làminesa i posar els llardons per sobre. Posar l'altre làmina a sobre i aplanar amb el curró.











- Doblegar i tornar a estirar. Així fins tres o quatre vegades. És important, estirar bé cada plec encara que costi.


















- Un cop estirada definitivament, posar els pinyons i el sucre.









- Tallar perquè quedin petites coques i al forn!!!








 Aneu en compte que es fan molt ràpis (uns 10'). Si veieu que es fan massa de sobre i encara estan crues per sota, tapeu-les amb paper d'alumini perquè no es cremin.

Abans de començar unes recomanacions:
1. mireu bé que la pasta de full sigui rectangular. Si la compreu rodona, serà una mica més dificil d'estirar al fer els plecs!
2. És més fàcil treballar si poseu la pasta de full a sobre de paper sulfuritzat de cuina. No aprofiteu el que ve amb la làmina. S'enganxa.
3. Sembla que si farceixes bé la coca no puja tant i queden més maques. Es veuen el plecs de la pasta fullada sense estar massa alta.
Han  agradat tant que l'Elisa, l'Esther  i la Laia les han fet a casa!!!








2 comentaris:

  1. Mmmmm! Núria, aquesta recepta m'ha encantat i ha encantat! Molt bona!

    ResponElimina
  2. Nyam, nyam...aquesta època és tan deliciosa pel que fa dolços i postres!

    ResponElimina