Amb aquestes quantitas surten unes 40-50 rosquilles
Ingredients:
Quan es parla de tassa és de café
- 1 ou
- 1 tassa d'oli d'oliva suau tebi
- 1 tassa de llet tèbia
- 1 tassa i mitja de sucre
- la pell d'una llimona petita ratllada
- 1 tassa d'anís
- 1 culleradeta i mitja de llevat Royal
- 400 gr de farina
- 1 polsim de sal
- 2 cullerades de margarina o mantequilla
- oli d'oliva per fregir
Preparació:
- Posar la farina en un bol i fer un forat al mig, on hi tirarem tots els ingredients.
- Pastar fins que quedi incorporada tota la farina i la massa es desenganxi de les mans. Sempre es pot posar una mica més de farina, però penseu no caure en l'excés.
- Fer una bola amb la massa, embolicar amb paper film i deixar a la nevera uns 30'.
- Un cop passat el temps, fer les rosquilles agafant petites porcions de pasta i fregir en oli calent però no molt fort. És millor fer-les a poc a poc perquè no es cremin per fora i quedin crues per dins.
- Deixar escòrrer en paper de cuina i encara calentes, passar-les per sucre.
Veo que he llegado tarde para responder a tu comentario sobre las rosquillas pero copio tu receta para probarla que se ven riquísimas!!!!
ResponEliminaBss
Hola Núria,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat