diumenge, 27 de gener del 2013
FARCELLETS DE TRUITA DE PATATES I SOBRASSADA
Feia temps que no feia un entrant que agradés tant!!
Feu-lo i èxit assegurat!!
És elegant, vistós i deliciós.
Ingredients (16 cassoletes)
- 1 paquet de pasta per fer crestes de La Cocinera
- 4 o 5 patates mitjanes
- 1 ceba (opcional segons el gust de cadascú)
- 4 ous
- sal
- oli d'oliva
- sobrassada no molt forta (jo he utilitzat El Pozo)
- Formatge ratllat per posar per sobre
Preparació:
- Escalfar el fon dalt i baix a 180ºC
- Tallar les patates i la ceba per una truita i fregir en oli d'oliva.
- Escòrrer l'oli, salar i reservar.
- Batre els ous amb una mica més de sal i barrejar-ho tot.
- En uns motlles de silicona per magdalenes o d'alumini (usar i tirar), posar la pasta de les crestes.
- En el fons posar una mica de sobrassada, la barreja d'ou i truita i una mica de formatge ratllat per sobre.
- Posar al fon uns 15 o 20'. Quan ho treus del form, es desmotllen perfectament perque queda un farcellet.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Me encanta hacer este tipo de pastelitos con masa de empanadilla. Con ese relleno de tortilla de patatas y sobrasada me sé de uno que estaría encantado de la vida, así que me lo apunto... Un besote.
ResponEliminaMuchas gracias Su. Tuvieron mucho exito! Creo que te gustaran
EliminaA casa van ser tot un exit!!!! Estan bonissimes!!!!
ResponEliminaMoltes gràcies!!!!
Elimina