dimecres, 23 de gener del 2013

CIGRONS GUISATS AMB XORIÇO


Arriba l'hivern i "panxa calenta, panxa contenta". Un plat per aquests dies de fred que es pot fer amb cigrons bullits per nosaltres, comprats remullats o com en aquest cas en conserva.

Ingredients(4 -5 persones)

- 2 pots de cigrons de 400 gr cadascú.
- 1 pebrot verd
- 1/2 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 1 culleradeta de pebre dolç
- 1 got de ví blanc
- pernil serrà o bacon

Preparació:

- Fer el sofregit. Primer ratllar o tallar molt petita la ceba i deixar daurar una mica. Afegir els dos tipus de pebrots tallats petits i coure a foc lent perquè es vagi fent.








- Un cop fet, afegir la culleradeta de pebre dolç i remenar de seguida tenint precaució de que no es cremi.
-Després afegir el bacon tallat a tires fines i coure una mica més.
 - Per últim afegir els cigrons amb el seu suc i el got de vi blanc. Coure uns 10 minuts i incorporar el xoriço tallat a rodanxes: aquest cop l'he posat picant però va a gustos.Coure 10 ' més i deixar reposar. ës més bo el dia següent




























2 comentaris: