- 2 ous
- 200 gr de sucre
- 250 gr de farina
- 250 gr de mantequilla
- 1 culleradeta de café de sucre avainillat
Preparació:
- Escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC o 200ºC
- Batre els ous amb els dos tipus de sucre fins que quedin escumosos.
- Afegir la farina i remenar.
- Incorporar la mantequilla fosa i pastar.
- Posar la massa dins una mànega pastissera i en una safata de forn amb paper sulfuritzat, anar dibuixant les llengües.
Deixar espai entre elles perquè amb l'escalfor es fan més amples.
- Coure uns 7' i treure del forn quan el voltant começa a agafar color. Un cop fora, de seguida es posen dures i es poden treure de la safata.
- Una opció més dolça, és banyar-les amb xocolata. Fondre xocolata negre al microones, tenint en compte de no cremar-la i sense aigua ni llet.
- Sucar les puntetes de les llengües, i deixar escòrrer en una reixa (de forn).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada