Ingredients (4 persones):
2 rellomillos de porc
90 gr de formatge Chedddar
100 gr de pernil dolç gruixut
8 fulles de salvia fresca
Sal i pebre
2 cebes grosses de Figueres
150 cc d’Oporto
4 llonzes de cansalada salada ibèrica
Preparació:
Obrir els rellomillos per la meitat com un llibre, per la part més polida. Tallar el pernil petit. Escaldar les fulles de sàlvia i farcir els rellomillos amb una fila de pernil i formatge i sàlvia. Tancar i lligar molt suaument .
Daurar els rellomillos en una paella, retirar i en el mateix oli sofregir les cebes picades. Deixar coure fins que estigui poxada a foc lent. Despres afegir el vi, posar la carn i tapar-la amb la cansalada . Posar al forn calent uns 15 minuts dalt i baix.
A mitja cocció (despres d’uns 7’ aprox), donar la volta als rellomillos. Treure les tires de cansalada, donar la volta i tornar-les a posar.
Deslligar els rellomillos, posar a la cassola i tirar la resta de formatge per sobre. Posar al forn 5 minuts més gratinant.
Tallar la carn i servir-la amb el suc de la cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada