dijous, 3 de novembre del 2011

RELLOMILLO DE PORC PERFUMAT A L’OPORTO

Ingredients (4 persones):

2 rellomillos de porc

90 gr de formatge Chedddar

100 gr de pernil dolç gruixut

8 fulles de salvia fresca

Sal i pebre

2 cebes grosses de Figueres

150 cc d’Oporto

4 llonzes de cansalada salada ibèrica

Preparació:

Obrir els rellomillos per la meitat com un llibre, per la part més polida. Tallar el pernil petit. Escaldar les fulles de sàlvia i farcir els rellomillos amb una fila de pernil i formatge i sàlvia. Tancar i lligar molt suaument .

Daurar els rellomillos en una paella, retirar i en el mateix oli sofregir les cebes picades. Deixar coure fins que estigui poxada a foc lent. Despres  afegir el vi, posar la carn i tapar-la amb la cansalada . Posar al forn calent uns 15 minuts dalt i baix.

A mitja cocció (despres d’uns 7’ aprox), donar la volta als rellomillos. Treure les tires de cansalada, donar la volta  i tornar-les a posar.

Deslligar els rellomillos, posar a la cassola i tirar la resta de formatge per sobre. Posar al forn 5 minuts més gratinant.

Tallar la carn i servir-la amb el suc de la cocció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada